Select Page

1. C

Dragi prvošolci, spoštovani starši.

Dva tedna pouka sta uspešno za nami. V tem času smo vsi spoznali, kaj pomeni delo na daljavo.  Izziv dela doma nam uspeva s polno mero prilagajanja, sodelovanja in predvsem s potrpežljivostjo.

Ob tej priložnosti se želiva zahvaliti Vam, dragi starši, saj brez vaše pomoči zagotovo ne bi šlo.

Vsaka povratna informacija nama je v veliko spodbudo in pomoč pri izboljšavah nadaljnjega dela. Fotografije, ki jih nama vestno posredujete, so trenutno edini vpogled v delo vašega otroka. Res sva ponosni na vse izdelke in v veselje nama je spremljati posameznikov napredek.

Ker pa nam posredujete tudi fotografije ustvarjanja, sva se odločili, da jih deliva z Vami. Mogoče se še kdo opogumi in jih nama pošlje. Brina se je tako opogumila, da je splezala na visoko drevo, da je lahko preko vseh travnikov, gozdov, cest, igrišč in hiš poslala pozdrav vsem nam.

Želiva Vam, da ta čas sprejmete kot darilo. Biti skupaj, sodelovati, igrati, brati, se drugače učiti, raziskovati, uresničiti svoje želje. Biti z nekom, ki ga imamo neskončno radi.

Vaši učiteljici Tatjana in Vanesa

  • 30. 3. 2020 – 3. 4. 2020

Dragi prvošolci.

Za vami je že tretji teden pouka na daljavo. Vsak teden ste bolj samostojni. Ker skupaj odkrivamo tudi nove stvari, nam je ta teden, z večino od vas, uspelo vzpostaviti povezavo za video klic. Lepo vas je bilo videti in slišati.

Naj vas sonček greje in veter odnese vse skrbi.

Vaši učiteljici Vanesa in Tatjana

(Skupno 166 obiskov, današnjih obiskov 1)