Skoči na glavno vsebino
Select Page

Spoštovani starši!

Po zagotovilih Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport bo potekal pouk na daljavo od četrtka, 1. 4., do vključno petka, 9. 4. 2021. Učenci bodo danes in jutri prejeli podrobnejša navodila o izvedbi pouka in dnevov dejavnosti za to obdobje. Za učence OPP NIS bo pouk potekal v šoli.

Nujno varstvo

Nujno varstvo bo organizirano za tiste učence od 1. do 3. razreda, katerih sta oba starša ali eden od staršev, ki je samohranilec, zaposlena v sektorjih kritične infrastrukture, določenih v 4. členu Zakona o kritični infrastrukturi (sektor energetike, sektor prometa, sektor prehrane, sektor preskrbe s pitno vodo, sektor zdravstva, sektor financ, sektor varovanja okolja ter sektor informacijsko-komunikacijskih omrežij in sistemov), v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja, zavodih s področja socialne varnosti, v Slovenski vojski, Policiji ali v poklicnih gasilskih enotah. Odlok določa, da starši (oba starša ali eden od staršev, ki je samohranilec) šoli predložite ustrezno potrdilo delodajalca, ki dokazuje zaposlitev v kritični infrastrukturi (obrazec: POTRDILO DELODAJALCA).

Nujno varstvo bo organizirano na matični šoli. Prijave za nujno varstvo sprejemamo DANES DO 14. URE preko spletnega vprašalnika: PRIJAVA

Prehrana

Za učence od 1. do 3. razreda, ki bodo vključeni v nujno varstvo, bomo zagotovili šolsko prehrano (malico in kosilo).

Učencem, ki imajo subvencionirano šolsko kosilo, bodo tudi v tem aprilskem obdobju pouka na daljavo imeli možnost brezplačnega toplega obroka. Starši otrok, ki so upravičeni do tega obroka, ste navodila za prijavo že prejeli na vaš elektronski naslov. Obrok bodo učenci ali njihovi starši lahko prevzeli ob glavnem vhodu v šolo vsak delovnik ob 12.30.

Prijave na brezplačni topli obrok sprejemamo DANES DO VEČERA.

Pouk na daljavo bomo organizirali na tak način, da učenci ne bodo potrebovali dodatnih računalnikov, ampak bodo lahko sledili pouku tudi preko telefona.

Iskreno vam želimo lepe in mirne praznike ter veliko zdravja.

V upanju, da se pouk v šoli nadaljuje že čez slaba dva tedna, vas lepo pozdravljam!

Irena Kodele Krašna, ravnateljica

(Skupno 49 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost