Skoči na glavno vsebino
Select Page

Planet Zemlja je naš dom.  Žal se marsikdaj do nje obnašamo, kot do drugih stvari v našem življenju – ko nam nekaj ni več všeč, to odvržemo. Zemlje ne moremo, saj je zaenkrat to edini planet, kjer ljudje lahko živimo. Če hočemo, da bo še naprej za nas prijeten dom, moramo zanj skrbeti vsi.

Eden od prednostnih ciljev naše šole je razvijanje odgovornosti do okolja pri učencih. Začeti pa moramo najprej pri sebi – torej moramo odgovorno ravnati do okolja mi, učitelji in starši, saj se otroci zgledujejo po nas.

Skozi celo šolsko leto izvajamo različne dejavnosti, skozi katere se učenci učijo odgovornega ravnanja do okolja, v mesecu aprilu in maju pa se še posebno trudimo zmanjšati količino odpadkov v šoli. Vsi delavci šole bomo osvežili znanje o ločevanju odpadkov, gradivo, ki nam bo pri tem v pomoč, pa je na voljo vsem. Poglejte, preberite in zagotovo boste našli kaj uporabnega tudi za vašo družino. Veseli bomo, če bodo učenci o tem, kako v vaši družini skrbite za odgovoren odnos do okolja, poročali v šoli.

 

(Skupno 246 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost