1. C

Dragi prvošolci, spoštovani starši.

Dva tedna pouka sta uspešno za nami. V tem času smo vsi spoznali, kaj pomeni delo na daljavo.  Izziv dela doma nam uspeva s polno mero prilagajanja, sodelovanja in predvsem s potrpežljivostjo.

Ob tej priložnosti se želiva zahvaliti Vam, dragi starši, saj brez vaše pomoči zagotovo ne bi šlo.

Vsaka povratna informacija nama je v veliko spodbudo in pomoč pri izboljšavah nadaljnjega dela. Fotografije, ki jih nama vestno posredujete, so trenutno edini vpogled v delo vašega otroka. Res sva ponosni na vse izdelke in v veselje nama je spremljati posameznikov napredek.

Ker pa nam posredujete tudi fotografije ustvarjanja, sva se odločili, da jih deliva z Vami. Mogoče se še kdo opogumi in jih nama pošlje. Brina se je tako opogumila, da je splezala na visoko drevo, da je lahko preko vseh travnikov, gozdov, cest, igrišč in hiš poslala pozdrav vsem nam.

Želiva Vam, da ta čas sprejmete kot darilo. Biti skupaj, sodelovati, igrati, brati, se drugače učiti, raziskovati, uresničiti svoje želje. Biti z nekom, ki ga imamo neskončno radi.

Vaši učiteljici Tatjana in Vanesa

  • 30. 3. 2020 – 3. 4. 2020

Dragi prvošolci.

Za vami je že tretji teden pouka na daljavo. Vsak teden ste bolj samostojni. Ker skupaj odkrivamo tudi nove stvari, nam je ta teden, z večino od vas, uspelo vzpostaviti povezavo za video klic. Lepo vas je bilo videti in slišati.

Naj vas sonček greje in veter odnese vse skrbi.

Vaši učiteljici Vanesa in Tatjana

  • 6. 4. 2020 – 10. 4. 2020

Pozdravljeni, učenci in starši.

S skupnimi močmi nam delo na daljavo zelo dobro uspeva. Plujemo v četrtem tednu in ponosni sva na vas, dragi starši. Vse povratne informacije, ki jih dobivava, nama omogočajo vpogled v naloge in uspešno delo vašega otroka, hkrati pa pripomorejo pri načrtovanju najinega dela. Hvala vam. Brez vas nama ne bi uspelo.

Dragi najini prvošolci, povedati vam morava, da vas zelooo pogrešava. Se še spomnite, kako nam je bilo lepo, ko smo se zjutraj nasmehnili drug drugemu, si stisnili roke v pozdrav in si zaželeli lep dan. Z jutrom se dan začne. Upam, da tudi sedaj, ko ste doma, se zjutraj zbudite in s svojim nasmehom nekomu pričarate lep dan.

Prav posebno sporočilo pa nam je poslal Val. Vsem skupaj je želel pričarati lep dan. Njegov videoposnetek nas vabi, da skupaj potelovadimo. Oglejte si ga.

Ker se držimo nasveta OSTANI DOMA, bo telovadba še kako prav nam prišla.

Skupaj nam je lepo, pa čeprav le v mislih.

Vaši učiteljici Vanesa in Tatjana

  • 14. 4. 2020 – 17. 4. 2020

Pozdravljeni prvošolci.

V prejšnjem tednu ste izvedli športni dan. Podali ste se na pohod. Vsak izmed vas je izbral svojo pot. Nekatere je pot vodila med vinogradi, ob jezeru, druge po učni poti proti Školu. Odkrivali ste lepote Čavna in raziskovali poti po Gori z razgledom na prelepo Vipavsko dolino.

Hvala vam za vse ujete trenutke.

Spomnite se na prijatelja, spomnite se na skupno igro, spomnite se, kako nam je bilo skupaj lepo.

Prižgi zvočnike in prepusti se spominom.

Tvoji učiteljici Vanesa in Tatjana

 

 

(Skupno 495 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost