Skoči na glavno vsebino
Select Page

V okviru projekta Erasmus + KA 1: Mobilnost učiteljev – “Kakovnostna šola je v svet odprta” sem se udeležila izobraževanja z naslovom The 4Cs: Creativity, Critical Thinking, Communication and Collaboration. Izobraževanje je potekalo v Firencah od 28. 6. 2021 do 3. 7. 2021.

Z obiskom tečaja sem bila zelo zadovoljna. Pridobila sem ogromno koristnega znanja, ki ga bom lahko uporabila pri pouku in tudi v zasebnem življenju.

Spoznala sem, kako vključiti spodbujevalne veščine v svoj učni načrt in v šolsko okolje. Izboljšala sem znanje, kako ustvariti varno okolje v katerem je učenec lahko ustvarjalen, učinkovito komunicira in sodeluje z drugimi ter kritično razmišlja.

V okviru tečaja smo izvajali aktivnosti s katerimi sem razvijala tudi lastno sposobnost ustvarjanja, kritičnega razmišljanja, učinkovitega komuniciranja in dobrega sodelovanja z drugimi.

Zelo sem bila zadovoljna s predavateljico Susan Gagliano zaradi njene strokovne usposobljenosti in zaradi njene sposobnost empatije do udeležencev, ki se je izražala kot način skupinskega dela, kjer je bil vsak udeleženec opažen in je s svojim prispevkom sodeloval pri sami izvedbi tečaja.

Sodelovanje v tem projektu je zelo zanimiva in poučna izkušnja in sem hvaležna, da sem se mu pridružila.

Andrejka Repič

(Skupno 73 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost