Skoči na glavno vsebino
Select Page

Prvi dan v mesecu juniju smo imeli tretješolci zadnji športni dan. Izvedli smo ga na športnih površinah v okolici naše šole, saj smo ta dan namenili tekmovanju v atletiki. Udeležili so se ga vsi tretješolci matične šole in podružnice v Lokavcu.

Na atletskem tekmovanju je bilo 85 tekmovalcev, ki so se preizkusili v štirih različnih disciplinah: v teku na 60 m, teku na 300 m, metu vorteksa in v skoku v daljino. Vsi učenci so se za nastope trudili po najboljših močeh, čemur je pripomoglo tekmovalno vzdušje in spodbude s strani sošolcev in mentorjev. Da je med učenci kar nekaj obetavnih športnikov, so pokazali tudi rezultati. Vse izmerjene sekunde, minute, metre in centimetre smo na koncu dneva mentorice natančno pregledale in tako smo dobili zmagovalce. V zaključnem delu smo za vsako disciplino podelili priznanja učenkam in učencem, ki so zasedli prva tri mesta. 

Utrujeni a veseli, da smo uspešno in brez poškodb zaključili atletsko tekmovanje, smo se poslovili in se odpravili na zaslužen počitek.

Vsem učencem še enkrat čestitamo za sodelovanje.

(Skupno 48 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost