Skoči na glavno vsebino
Select Page

Učenci tretjih razredov smo sodelovali na likovnem natečaju in preventivni akciji Varno na poti v šolo in domov, ki jo že 14-to leto organizira Policijska uprava Nova Gorica pod okriljem Ministrstva za notranje zadeve Republike Slovenije. Za likovno delo sta bila nagrajena učenca Žan Žvokelj iz 3. a in Tomaž Kavs iz 3. c.

V petek, 2. 12. 2016, sta se na sedežu občine Šempeter-Vrtojba s starši udeležila slavnostne podelitve priznanj in praktičnih nagrad.

Tomaževa mama, Marija Poženel Kavs, je zapisala:

»Podelitev praktičnih nagrad je potekala na slavnostni način z uradnim protokolom. Govornika sta bila komandir policijske uprave Nova Gorica g. Jusić in župan občine Šempeter-Vrtojba g. Turk. Otroke sta nagovorila naj upoštevajo prometne predpise, da bodo varno vstopali v prihodnost. Starši pa smo tisti, ki otroke vzgajamo z zgledom strpnostjo v prometu in smo odgovorni za njihovo varnost.  Župan je posebno poudaril, da naj starši pravočasno odhajamo od doma. Zaradi zamujanja naj ne hitimo pri vožnji otrok v šolo, ker ravno s tem postanemo nezbrani vozniki.
Na slovesnosti nam je igral kvartet pihal iz orkestra policije, otroci pa so recitirali pesmi na temo varnosti v prometu. Zapel nam je zbor tretješolcev iz OŠ Šempeter pri Gorici.
Slovesnost se je zaključila s kratko pogostitvijo otrok.«

Čestitamo Tomažu in Žanu za uspeh.  

Tina Marc in Katja Gortnar

 

20161202_094631

(Skupno 137 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost