Skoči na glavno vsebino
Select Page

V soboto, 19. 10. 2013, so učenci krožka Ker nam ni vseeno, podmladek RK sodelovali na vsakoletni akciji Drobtinica, ki jo organizira Rdeči Križ Slovenije. V Mercator centru v Ajdovščini so prodajali kruh. Zbran denar bo namenjen za plačilo obroka učencem naše šole, ki prihajajo iz socialno šibkejših družin. V akciji so od 9.00 do 12.00 zbrali 427,54 €.

Mentorica krožka
Izidora Černigoj

{phocagallery view=category|categoryid=202}

 

Odzivi otrok:

Bilo je super. Zbralo se nas je 12 otrok in mentorici. Prodajali smo 3 ure. Bili smo uspešni, saj smo prodali veliko kruha: 7 škatel hlebcev in 1 škatlo piškotov. Z denarjem, ki smo ga zbrali bomo plačali malico enemu učencu naše šole.
Jaka Kavs, 3. razred

Vsi, ki sodelujemo pri krožku Ker nam ni vseeno, podmladek RK, smo v soboto prodajali kruh, ki nam ga je podaril Mercator. S tem smo zbirali denar za učence naše šole, katerim starši ne morejo plačati malice. Bilo je naporno, a smo bili veseli, da lahko pomagamo. Rada bi še sodelovala na takih akcijah.
Patricija Černigoj, 3. razred

V soboto sem se imela zelo lepo, ker sem prodajala kruh skupaj z ostalimi člani krožka Ker nam ni vseeno, podmladek RK. Nekateri ljudje so ga kupili, nekaj pa ne. Vesela sem bila takrat, ko so ljudje kruh kupili, saj smo tako zbrali več denarja za učence naše šole, katerim starši ne morejo plačati malice. Za darilo sta nas mentorici ob dvanajstih peljali na kakav.

Adelisa Rušitoska, 5. razred

V soboto smo se imeli “fajn”. Hodili smo po Mercatorju in spraševali, če bo kdo kupil kruh. Ljudem smo povedali, da zbiramo denar za učence naše šole, katerim starši ne morejo plačati malice. Prodali smo ves kruh. Ko smo končali, smo se posladkali s pijačo. Počutili smo se zelo dobro.
Lea Rožič in Tamara Rijavec, 5. razred

V soboto smo v Mercatorju zbirali denar za učence naše šole, katerim ne morejo plačati malice. Počutili smo se dobro, saj smo zbrali veliko denarja.
Lana Marc, 5. razred

V soboto smo prodajali kruh preko Rdečega križa. Zbirali smo denar za otroke naše šole, katerim starši ne zmorejo plačati malice. Bili smo veseli, saj smo počeli nekaj lepega in dobrega, pa tudi vsa kruh smo prodali. Bilo mi je lepo in se še bom udeležila takih in podobnih akcij.
Lara Oraščanin, 5. razred

(Skupno 38 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost