Skoči na glavno vsebino
Select Page

V soboto, 31. 5. 2014, je na pot krenil tovornjak, na katerem je bila proti OŠ Begov Han poslana zbrana humanitarna pomoč, ki so jo podarili naši učenci, njihove družine, prijatelji in zaposleni na šoli. Zbrali smo 81 kartonastih škatel ali 1.087,5 kg različnega materiala. Med doniranimi stvarmi je bilo 5 računalnikov, 25 kg zvezkov, 23 kg šolskih torb in 21 kg šolskih potrebščin, hrana, voda, obleka in obutev, plenice, sredstva za osebno higieno in čistila.

Humanitarna pomoč je včeraj, 2. 6. 2014, nekaj po 15. uri prispela v Begov Han. Učenci, njihove družine, zaposleni in ravnatelj šole se nam iz srca zahvaljujejo za vse donirane stvari in nas lepo pozdravljajo. Obljubili so, da nam pošljejo fotografije razdelitve pomoči.

Ob tej priložnosti bi se radi zahvalili vsem, ki ste nam pomagali zbrati, odpremiti in prepeljati pomoč ter nekaterim posameznikom: Gradnja HN d.o.o., Transport in storitve Simon Curk s.p. in g. Dušanu Jankoviču, ki je pošiljko varno prepeljal do Begov Hana, ga. Marjetki Levpušček za kartonasto embalažo, ga. Metki Mihelj, ki nam je pomagala pri iskanju prevoza in g. Eriku Stopar za posredovanje izkušenj pri odpremi humanitarne pomoči.

Vsem še enkrat iz srca hvala.

 

(Skupno 36 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost