Skoči na glavno vsebino
Select Page

V četrtek, 28. 5. 2015, je bil za učence od 1. do 5. razreda, člane interesnih dejavnosti, in njihove mentorje prav poseben dan. Na ogled so postavili svoje delo in nove spretnosti, ki so jih pridobili pri krožkih. Že v dopoldankem času so si nastop ogledali njihovi sošolci in otroci Vrtca Ajdovščina, ob 18.00 pa so dvorano prve slovenske vlade napolnili starši, prijatelji in znanci.

Predstavili so se: rokometaši, nogometaši, pevci Višajev in Nižajev, mažoretke, plesalci ADC in folklorne skupine Powštrčki, lutkarji, likovniki, računalničarji, veselošolarji, športniki Zdravega življenjskega sloga, kuharji, prostovoljci in lokostrelci. Zabaven in dinamičen nastop, ki je gledalce navdušil, sta vodila Neja Polanc in Gregor Krapež ml.
Staršem in nastopajočim je nekaj vzpodbudnih in pohvalnih besed spregovorila ravnateljica Irena Kodele Krašna. Mentorji in mentorice so bili na učence ponosni, saj so se v enem dnevu predstavili kar trikrat. Za tehnično pomoč pri izvedbi predstave se vsi, tako učenci kot mentorji, zahvaljujejo g. Boštjanu Lemutu.

(Skupno 59 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost