Skoči na glavno vsebino
Select Page
1. SGGOŠ leži v parku, zraven je Dijaški dom Bežigrad. Imamo veliko telovadnico, ki se razdeli na 3 košarkarska igrišča, fitnes in plesno dvorano.
2. Izobražujemo za 9 programov:
  • GRADBENI TEHNIK svoje delo lahko opravlja kot vodja na gradbišču ali v projektivnem biroju. To je štiriletni program, kjer se riše najprej prostoročno, nato pa z uporabo računalniških programov – AUTOCAD.

 

  • GEODETSKI TEHNIK je štiriletni program, za katerega izobražujemo samo na naši šoli. Geodeti z napravo teodolit merijo kote, dolžine in višine ter določijo mejnike. Imajo veliko terenskega dela, trikrat na leto pa sodelujejo v mednarodnih izmenjavah z Belgijo, Grčijo, Italijo, Portugalsko in Švedsko.

 

  • OKOLJEVARSTVENI TEHNIK je dokaj nov štiriletni program, ki pa je zelo perspektiven, saj naj bi vsako podjetje imelo okoljevarstvenika, ki izvaja meritve zraka, zemlje in vode. Za okoljevarstvene tehnike je organiziranih vsako leto okrog 10 strokovnih ekskurzij, pa tudi pouk ima veliko strokovnih predmetov.

 

 

 

  • POMOČNIK PRI TEHNOLOGIJI GRADNJE pa je dvoletni program.
3. Triletni programi se zaključijo z zaključnim izpitom, štiriletni pa s poklicno maturo, s katero se lahko nadaljuje šolanje na višjih in visokih fakultetah. Za nadaljevanja šolanja na univerzitetnih programih (arhitektura), pa omogočamo opravljanje petega predmeta.
4. Šola nudi obilo dejavnosti, veliko zanimivih športnih dni, ekskurzij v razna tuja mesta in države: Dunaj, Munchen, London, Toskana, Romunija, Sarajevo, …
5. Dijaki 1. letnikov se udeležijo dvodnevnega športno – spoznavnega tabora.

 

(Skupno 361 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost