Skoči na glavno vsebino
Select Page

Tudi v letošnjem šolskem letu obeležujemo DAN SLOVENSKE HRANE, ki je tretji petek v novembru, torej na petek, 18. novembra 2021  s TRADICIONALNIM SLOVENSKIM ZAJTRKOM.

Naš zajtrk  je sestavljen iz kruha, mleka, masla, medu in jabolka lokalnih dobaviteljev.

S tem projektom želimo ozaveščati o :

  • pomenu in prednostih lokalno pridelanih živil v naši prehrani,
  • pomenu domače pridelave in predelave,
  • pomenu zajtrka v okviru prehranjevalnih navad ter kulturnem uživanju hrane,
  • pravilnem ravnanju z odpadki, ki nastajajo pri vsakodnevnih dejavnostih in racionalnem ravnanju z embalažo ter zavržkih hrane in
  • pomenu gibanja in športnih aktivnosti.

Z zajtrkom pričnemo  ob 7.45 v učilnicah, kjer imate prvo šolsko uro pouk.

Oddelka, ki imata prvo uro šport, zajtrkujeta v jedilnici.

Učenci 8. a imajo zajtrk v učilnici 14, učenci 8. c v učilnici 10.

(Skupno 56 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost