Skoči na glavno vsebino
Select Page

Spoštovani starši.

Z današnjim dnem prehajamo na nov sistem odjavljanja šolske prehrane. Aplikacija, ki ste jo do sedaj uporabljali za odjavo malic in kosil, bo delovala do vključno srede, 4. 10. 2023, do 24:00. Od četrtka, 5. 10. 2023, bo malico in kosilo možno odjavljati le preko spletne aplikacije »mojaMALICA«:  https://prehrana.os-ajdovscina.si.

Za prehodno obdobje od danes do vključno srede, 4. 10. 2023, bo mogoča odjava na en ali drugi način. Odjavo oddate le na EN način.

NAVODILA:

Pred prvo prijavo v aplikacijo »moja Malica« se morate registrirati. Otroci vam bodo danes (osmošolci in manjkajoči pa v ponedeljek) prinesli domov potrebne podatke (šifro koristnika ter osebno številko). Podrobnejša navodila za registracijo najdete na POVEZAVI.

Opozarjamo vas, da v aplikacijo »Moja MALICA« vedno dostopate preko zgoraj navedene povezave. Ne iščite preko google iskalnika, ker vas bo povezal z aplikacijo mojaMALICA katere druge šole in se ne boste mogli registrirati.

Še vedno velja, da je potrebno obrok (malico ali kosilo) odjaviti oz. ponovno prijaviti najpozneje do 8. ure zjutraj. Po 8. uri vam aplikacija zaklene možnost odjave oz. ponovne prijave za tekoči dan. Podrobnejša navodila za odjavo in ponovno prijavo obrokov najdete na POVEZAVI.

Odjave in ponovne prijave je možno oddajati za dneve v tekočem mesecu. Odjave in ponovne prijave obrokov za naslednji mesec je mogoče urejati po 20. tekočega meseca (torej odjave za mesec november bo mogoče urejati od 20. oktobra dalje, odjave/prijave za december bo mogoče urejati od 20. novembra dalje, itd…)

Odjavo in ponovno prijavo lahko urejate samo za tiste obroke, na katere ste otroka prijavili z vlogo “Prijava na šolsko prehrano“. Če ste otroka prijavili samo na malico, preko aplikacije mojaMALICA ne morete urejati prijave in odjave na kosilo.
 

OPOZORILO ZA TISTE, KATERIH OTROCI NE KOSIJO VSAK DAN V ŠOLI

Posebej opozarjamo tiste starše, katerih otroci kosijo v šoli samo določene dni v tednu, na primer samo ob torkih in četrtkih, za ponedeljek, sredo in petek pa imajo stalno odjavo. To stalno odjavo morate starši vnašat sami, za vsak mesec posebej. Torej od 20. v tekočem mesecu do 1. v naslednjem mesecu (do 8. ure zjutraj) imate čas, da za prihajajoči mesec uredite odjave. Za oktober uredite odjave do srede, 4. 10. 2023. Če kosila za te dni ne boste odjavili, vam bodo ta neodjavljena in neprevzeta kosila zaračunana. V skladu z navodili Ministrstva, se namreč neprevzet in neodjavljen obrok zaračuna staršem v polni ceni (čeprav imate subvencijo malice in kosila).

(Skupno 394 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost