Skoči na glavno vsebino
Select Page

V ponedeljek, 11. decembra 2023, je Dvorana prve slovenske vlade v Ajdovščini postala prizorišče pravljičnega dogodka. Učenci prilagojenega programa z nižjim izobrazbenim standardom so pripravili edinstven zimski nastop, ki je navdušil njihove starše ter širšo javnost in jih popeljal v svet čarobnosti.

Več kot 45 učencev, skupaj z navdušujočimi mentorji, je stopilo na oder in pričaralo nepozaben dogodek. Njihov plesni nastop je bil poln energije, šolski ansambel je navdušil z glasbenimi harmonijami, zbor učiteljic pa je s pesmijo napolnil dvorano s čustvi. Prizorišče je bilo obogateno še z dramatičnimi vložki, ki so še dodatno povečali vzdušje in ustvarili nepozabno doživetje za vse prisotne.

Ob tej posebni priložnosti so učenci in njihovi mentorji javno izrazili globoko hvaležnost podjetju TOPFIBRA D.O.O., ki jim je omogočilo nakup nove klavinove. Ta glasbena oprema je postala nepogrešljiv del njihovega umetniškega ustvarjanja in je pomembno prispevala k izjemnemu zvočnemu doživetju zimskega nastopa.

Starši in obiskovalci so bili priča ne le umetniški predstavi, temveč tudi izjemnemu trudu, predanosti ter sodelovanju učencev in mentorjev. Dogodek je bil priložnost za poudarjanje njihovih talentov, kreativnosti in moči skupnosti. Učitelji so s ponosom opazovali napredek svojih učencev ter spodbujali njihovo samozavest in samostojnost.

Zimska pravljica učencev prilagojenega programa OŠ Danila Lokarja Ajdovščina je tako postala simbol enotnosti, ljubezni do umetnosti in sposobnosti premagovanja ovir.

Učenci in učitelji

Prilagojenega programa z nižjim izobrazbenim standardom

OŠ Danila Lokarja Ajdovščina

(Skupno 16 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost