Skoči na glavno vsebino
Select Page

Mesec december je vsako leto znova zapolnjen z različnimi dejavnostmi in pripravami na bližajoče se praznike. Prvošolce se je ob redni tedenski izposoji presenetilo z zimsko risanko. Po njej so učenci rešili labirint in poustvarili prizore iz risanke.

V šolski knjižnici je zadnje dva delovna tedna v decembru knjižničarka Nataša Markič brala božično novoletne zgodbe učencem, ki obiskujejo podaljšano bivanje od 1. do 5. razreda. Po dogovoru z učiteljicami posameznega oddelka so učenci knjižnico obiskali med 13.30 in 14.15. Prisluhnili so različnim zgodbam, ki smo jih v naš knjižni fond pridobili pred kratkim. Med njimi so izstopale naslednje: Božično drevesce, Iščemo hiško za božično miško, Male rdeče sani, Prevelik pulover, Čarobna božična dogodivščina.

Učenci so v čitalnici prisluhnili zgodbam, ki so jih bolj ali manj začarale in jih popeljale proti zadnjim dnem koledarskega leta. V zameno za prijetno bralno doživetje so učenci narisali srca, se tako odzvali povabilu in akciji ZPMS, s katerimi se je okrasilo okna šolske knjižnice. Hvala vam za podarjena srca z upanjem, da bodo mimoidočim polepšala praznični čas z vašimi dobrimi mislimi.

Še vedno so na voljo zimske in praznične slikanice. Vabljeni k izposoji in branju!

(Skupno 30 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost