Skoči na glavno vsebino
Select Page

Hana:
“Živjo! Lepe pozdrave iz Bristola, kjer ni dežja. Jedli smo slastno večerjo v “Lačnem konju”. Jedla sem pomfri in piščančje medaljone. Zaradi leta sem bila malo vznemirjena, ampak sem spoznala, da letalo ni nobena grožnja. Lepo vas pozdravljam!”

 

Pia:
“Živjo! Na letalu sem se imela zelo lepo ampak mi je delalo slabo. Ko smo prišli v hotel, smo bili še malo v svojih sobah in potem šli v gostilno. Hotel se mi zdi zelo luksuzen. Lepo vas pozdravljam iz Bristola.”

 

Nina:
“Živjo! Na letalu je bilo zelo lepo. Ni bilo hudo- kot čisto navadna vožnja. Prispeli smo v hotel, ki je zelo lep in urejen. Zelo se veselim spoznavanja novih otrok in drugih znamenitosti. Tudi večerja je bila zelo okusna. Odšli smo v Hungry horse. Lepo vas pozdravljam.”

 

Gabrijela:
“Živijo! Na letalu je bilo zelo čudovito. Še posebej smo uživali v vzletu in pristanku. Sicer je bila vožnja od letališča do hotela malce dolga a se je splačalo priti. Ko smo prišli v Bristol, smo pojedli dobro večerjo. Jaz sem pojedla svoj prvi hamburger. Ko smo se vračali z gostilne smo videli veliko mini morisov, ki so v Angliji značilni avtomobili. Lep pozdrav.”

 

Sebastjan:
“Živjo! Na letalu je bilo fajn. Šli smo z avtobusom do Bristola- približno 3 ure. Splačalo se je. V hotelu je lepo in sobe so zelo lepe. Odšli smo tudi jest v Hungry horse in si naročili hrano sami. Bila je zelo dobra. Do zdaj je bilo vredu in upam da bo tudi naprej. Lep pozdrav iz Bristola.”

 

Matic:
“Dragi tata in Hana. Na letalu je bilo zelo lepo, a smo zelo trudni kot da bi nas udaril s kolom po glavi. Hotel je zelo lep, ima pa tudi lep bazen. Odšli smo tudi na večerjo v Hungry horse. Jutri se odpravimo na šolo in vam od tam še dodatno pišemo. See you!”

 

Žan:
“Živijo! Na letalu je bilo super! Z minibusom smo se peljali v Bristol. Hotel je zelo lep. Imamo se fajn. Na večerjo smo odšli v gostilno Hungry horse in si hrano sami naročili v Angleščini. Hrana je bila odlična, saj je podobna kot v McDonaldsu. Komaj čakam jutrišnji dan, saj gremo na šolo. Lep pozdrav iz Bristola.”

 

Fotografije si oglejte na našem skupnem blogu.

http://forawonderfulland.wordpress.com/countries/slovenia/ambassadors-and-project-promotion/

(Skupno 43 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost