Skoči na glavno vsebino
Select Page

16. 6. 2015 smo učenci tretjih razredov in OŠPP 4. in 5. r. odpotovali proti Zambratiji, na Hrvaško. Tam smo preživeli štiri prečudovite dneve.

Ob prihodu smo se razporedili po sobah in dogovorili o hišnem redu. Na steni je visel tudi urnik dnevnega dogajanja. Zjutraj smo imeli telovadbo, nato pa smo plavali, saj je vreme, kljub slabim napovedim, to dopuščalo. Utrjevali smo osnovne tehnike plavanja. Zadnji dan so preverili naše znanje in nam podelili konjičke in delfinčke. Na kopnem smo izdelovali različne skulpture iz mivke. V sredo sta se nam pridružili učiteljici Teodora Slokar in Nataša Kolakovič. Učenci smo po skupinah spoznavali življenje v morski vodi in ob njej. Zvečer sta nas obiskala ga. ravnateljica in g. učitelj Sašo Žigon. Izvedeli smo veliko novega o netopirjih. Žal je bilo nebo prekrito z oblaki, tako da nismo opazovali zvezd.

Sprehodili smo se do Savudrije. Veliko smo se preigrali na igrišču in na travniku ob domu. Vsak dan smo šli tudi na sladoled. Zadnji večer smo se predstavili s svojimi točkami, podelili so nam diplome, skupaj smo zaplesali.

V petek smo se po malici odpravili domov. Ustavili smo se še v Piranu in si ga ogledali. Ob spomeniku Tartinija smo izvedli pravi koncert. Zapeli smo himno naše šole, himni šole v naravi in pesem Bratovščina sinjega galeba. Naši glasovi so lepo odmevali po celem trgu.

(Skupno 243 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost