Skoči na glavno vsebino
Select Page

Učenci in učitelji OŠ Danila Lokarja Ajdovščina bomo tudi v letu 2016 nadaljevali tradicijo ter v počastitev kulturnega praznika občanom delili kulturo.

Prvošolci bodo tako obiskali vrtec Ob Hublju. Učenci drugih razredov bodo 5. 2. 2016 delili kulturo v Lavričevi knjižnici, in sicer ob 10.30 in 11.00, kjer bodo nastopali s krajšim kulturnim programom. Plod sodelovanja učencev tretjih razredov in prilagojenega programa nižjim izobrazbenim standardom je predstava Rokavička, s katero se bodo predstavili vrtčevskim otrokom, dijakom Srednje šole Vena Pilona in starejšim občanom, četrtošolci pa bodo presenetili varovance Varstveno delovnega centra. Petošolci bodo kulturo delili pred Dvorano prve slovenske vlade, in sicer 2. 2. 2016 ob 10. ter ob 11. uri.

Učenci naše šole bodo zapeli in zaigrali tudi svojim sošolcem in prijateljem v okviru predstave Tri zale deklice, male snežinkice, pri ustvarjanju katere so med drugim sodelovali otroška pevska zbora Nižaji in Višaji, otroški pevski zbor Lokavec ter učenke 3. razredov Neja, Neli, Anja in Patricija. Prireditvi bosta 25. 1. 2016 ob 9.15 in ob 10.30 v Dvorani prve slovenske vlade.

Obeta se nam še premiera predstave Ledeno kraljestvo, ki bo 5. februarja ob 19.00 v Dvorani prve slovenske vlade. Predstava je nastala v sodelovanju dramskega krožka in Mladinskega pevskega zbora Osnovne šole Danila Lokarja Ajdovščina.

Učenci in učitelji OŠ Danila Lokarja Ajdovščina ljubitelje kulture prisrčno vabimo, da se nam pridružite na vseh tistih dogodkih, ki so organizirani za širšo javnost.

Učenci in učitelji OŠ Danila Lokarja Ajdovščina

(Skupno 42 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost