Skoči na glavno vsebino
Select Page

Letošnje šolsko leto, si bomo še kako dobro zapomnili, po uspehih naših rokometašev in rokometašic. Pred štirinajstimi dnevi, so se v Sevnici najprej v finalnih tekmah predstavili fantje. Furlan Mark, Marc Marko, Rupnik Žan, Miletič Kristjan, Kevin Faganel, Mark Gomizelj, Brian Božič, Jure Kranjc, Benko Oto, Anže Pergar, Marko Medvešček, Timon Hreščak, Jure Petrič, Žan Kovač so osvojili BRONASTO ODLIČJE.

V sredo,pa je potekal finalni turnir za dekleta v polni dvorani v športnem centru Police v Ajdovščini. Po enakovrednih tekmah, so naša dekleta pokazala veliko srčnosti in želje po uspehu. Premoč so morale priznati le učenkam iz osnovne šole iz Žalca. Nena Černigoj, Nina Kovšca, Pija Brecelj, Nika Troha, Ela Vunjak, Sandra Mahić, Plahuta Tina, Tinkara Rijavec, Tamara Rijavec, Adelisa Rušitoska, Štrancar Lejla, Kretič Zala, Brecelj Laura, so postale REPUBLIŠKE PODPRVAKINJE!

Čestitke Neni Černigoj, ki je bila najboljša strelka turnirja. Skupaj s Pijo Stibilj, sta bili izbrani med sedem najboljših igralk turnirja. Čestitke in zahvala tudi g. Lapajne Aleksadru in g. Ani Žigon za pripravo ekip.

Dekleta in fantje, hvala vam za vse lepe trenutke, ki smo jih z vami doživeli ob igrišču!

(Skupno 469 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost