Skoči na glavno vsebino
Select Page

Dopoldan smo preživeli na šoli, kjer je vsaka država predstavila dejavnosti Comenius projekta preteklega leta. Naši ambasadorji so nalogo opravili odlično.

Nato smo učitelji načrtovali naloge in aktivnosti v prihodnjih mesecih, učenci pa so si ogledali muzej o zgodovini mesta Marcali, kjer so lahko med drugim videli tudi razstavljene likovne izdelke učencev o dnevu srca. Predstavljana so bila dela različnih poklicev (delo kovača, čevljarja …). Ogledali so si tudi zaporniško sobo.

Po ogledu smo se vsi skupaj sprehodili po mestu skozi park Evropa do kulturnega doma. Tam nas je čakalo presenečenje. Madžarski otroci so nam zaplesali nekaj tradicionalnih plesov. Nato smo se še sami preizkusili v tem. Bilo je zanimivo. Sledila je podelitev certifikatov o udeležbi in slovo od prijateljev. Obljubili smo si, da se kmalu spet srečamo.

Z Lottie, Maddi in Abby smo imele zabavo v pižamah. Naučile smo jih Comenius himno. Skupaj smo plesale in igrale namizni nogomet. Izmenjale smo si spletne naslove v upanju, da bomo ostale v stikih. Pogrešale jih bomo.
Laura Brecelj, Veronika Bratina 6. c, Zala Kretič, 6. b

Se vidimo v Veroni!

(Skupno 61 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost