Skoči na glavno vsebino
Select Page

Tudi v letošnjem šolskem letu bomo organizirali vsak tretji četrtek v mesecu “okrepčevalnico za starše” – predavanje ali delavnico, ki vam bo lahko v pomoč pri vzgoji vaših otrok. Predavanja so za udeležence brezplačna.

Prvo predavanje bo že ta teden in sicer v četrtek, 18. 10. 2018, ob 18. uri v avli šole.

Tokratno predavanje bo naravoslovno obarvano, saj bodo osrednja tema ogrožena življenjska okolja, kot so mejice in mokrišča. Izvedeli boste, kako mejice in mokrišča lokalno blažijo vplive podnebnih sprememb, blagodejno vplivajo na naše počutje, zagotavljajo ekosistemske storitve za človeka in so zatočišče mnogim ogroženim živalskim in rastlinskim vrstam. Predavanje bo podprto s fotografijami lokalnih življenjskih okolij in živali, ki v njih živijo. Z ohranjanjem in prepoznavanjem pomena mejic in mokrišč lahko vplivamo na oblikovanje ozaveščene družbe, ki je sposobna prepoznati večplasten pomen trajnega ohranjanja različnih življenjskih prostorov.

Predavanje je del projekta »MEJ-MO JIH!«, v katerega je vključena tudi naša šola in je financiran s strani Eko sklada (Slovenskega okoljskega javnega sklada) in Ministrstva za okolje in prostor Republike Slovenije.

Več o letošnjih predavanjih za starše si lahko preberete v zavihku “Starši – Predavanja in delavnice za starše“.

Lep pozdrav,

Irena Kodele Krašna, ravnateljica

(Skupno 73 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost